A Philips Világítástechnika nagykereskedője
 
Mobil: +36 20 9655 654     E-mail: ekisplusz@ekisplusz.hu
 

Web áruházunkat olyan szolgáltatásokkal és lehetőségekkel igyekeztünk felépíteni, hogy Ön minél egyszerűbben megtalálhassa és megvásárolhassa a keresett terméket. Az áruház funkcióit elsősorban a személyes vásárlás során is felmerülő igényekhez igazítottuk, és azon túlmenően próbáltuk további ötletekkel segíteni a vásárlást. A legmegfelelőbb termék kiválasztásának elősegítésére, igyekszünk Önnek a lehető legtöbb javaslatot, és információt nyújtani a kiválasztott termékekre vonatkozóan.

Böngészés a termékek között
Az áruházban Ön rendelés feladása nélkül is tájékozódhat termékeinkről. Ebben az esetben adatainak megadása nem szükséges. A bejelentkezés és regisztráció nélkül történő böngészés közben is kiválaszthat termékeket, amelyek egy átmeneti tárolóba kerülnek, s ha Ön regisztrálja magát adatai megadásával ezen cikkek azonnal megrendelhetőek, így nem szükséges, hogy bejelentkezés után újra kiválassza azokat. Itt választhat a termékek közül, és eljuthat a termékek részletes információs oldalaira, amelyen már fénykép és részletes műszaki leírás is található. A termék alatt találja meg az árat, illetve itt teheti kosarába a terméket. Amennyiben szeretne más termékeket is megtekinteni, az áruház minden oldalán megtalálható kezelőgombok segítségével böngészhet tovább.

Keresési lehetőségek
A KERESÉS funkcióval a vásárlást, illetve a kiválasztást szeretnénk megkönnyíteni, mivel egy szót, vagy szótöredéket megadva lehet keresni a termékek azonosítójában, megnevezésében és a termékleírásban.

Termék rendelése
Érvényes rendelést Ön csak a szállítási és számlázási adatainak megadásával adhat fel. A regisztráció során az adatlapot értelemszerűen ki kell tölteni. Természetesen lehetőség van eltérő szállítási és számlázási cím megadására is, így akár ajándékot is küldhet áruházunkból. A regisztrációt megelőzően, vagy követően kosarába elhelyezheti a kívánt termékeket. Itt választhat fizetési és szállítási módot. A szállítási cím megadása után az áruházi szoftver automatikusan kiszámítja a fizetendő szállítási díjat.

Rendeléssel kapcsolatos értesítések, státuszok
A rendelését követően küldünk egy visszaigazoló e-mailt, ami egy automata levél, és amely nem minősül visszaigazolásnak!
Ebben a levélben az adatok csupán tájékoztató jellegűek. Megrendelése az ezt követő visszajelzés után tekinthető visszaigazoltnak.

Az általunk küldött értesítésekben, minden megrendelt terméknek külön termékstátusza van, mellyel minden termék állapotát külön-külön nyomon lehet követni.
Az alábbi termékstátuszokkal találkozhatnak:

Megrendelve
Gyártótól megrendeltük a választott terméket. - Ez a termékstátusz dátumos leírással párosul, ahol látható a termék várható beérkezése.

Kifutott
Sajnos a választott termék forgalmazását a gyártó megszüntette, ezért nem elérhető. - Ilyen esetben szívesen segítünk választani helyette másik terméket.

Raktáron
Termék beérkezett raktárunkba.

Vevő visszajelzésére várunk
Amennyiben nem érkezett meg hozzánk az utalás (melyet kiválasztott fizetési módként megjelölt), vagy egyéb tisztázandó kérdés felmerült a termékkel kapcsolatban és várjuk visszajelzését/válaszát.

Visszamondva
Amennyiben visszamondta a korábban megrendelt terméket.

Kiszállítva
Amennyiben házhozszállítást kért, és az meg is történt, megrendelése az alábbi státuszba kerül

Átadva
Amennyiben személyesen átvette az üzletünkben a terméket, vagy amennyiben átadtuk futárszolgálatnak (házhoz szállítás esetén).