A Philips Világítástechnika nagykereskedője
 
Mobil: +36 20 9655 654     E-mail: ekisplusz@ekisplusz.hu
 

Átvételi módok
Az áru kétféle módon kerülhet a megrendelőhöz. Személyes átvétel üzletünkben, melynek lehetséges időpontjáról tájékoztatjuk Önt telefonon, vagy e-mailben.(Ebben az estben nem minősül távollevők közötti szerződésnek ,és jelen ÁSZF rendelkezései sem vonatkoznak rá.) Futárpostán keresztül történő kézbesítés. (A megrendelt terméket csak Magyarország területén belül áll módunkban kiszállítatni. )A megrendelt terméket a GLS Futárszolgálat munkatársai munkanapokon 8 és 17 óra között, előzetes telefonos egyeztetés nélkül szállítják ki (ezért lehetőleg a munkahelyére kérje a szállítást). Sikertelen kézbesítés esetén, telefonon egyeztetnek, illetve keresik Önt.

Fizetési módok
Cégünk fenntartja magának a jogot, hogy a megrendelés nagyságától függően előleget kérjen a megrendelőtől. Ennek mértékéről a megrendelés visszaigazolása előtt tájékoztatjuk Önt.

Személyes átvétel esetén
Ha a megrendelés leadásakor a személyes átvétel üzletünkben opciót választotta, akkor Ön az alábbi fizetési feltételek közül választhat.
- készpénzben az áru átadásakor
- előre utalással (Az átutaláskor kérjük a megrendelés sorszámát minden esetben írják bele a megjegyzés rovatba! A megrendelt termékek a pénz bankszámlánkra történő beérkezése után vehetőek át.)
Házhozszállítás esetén
Ha a megrendelés leadásakor a házhozszállítás opciót választotta, akkor Ön az alábbi fizetési feltételek közül választhat:
- utánvét fizetéssel a futárnak
- előre utalással (Az átutaláskor kérjük a megrendelés sorszámát minden esetben írják bele a megjegyzés rovatba! A megrendelt termékeket a pénz bankszámlánkra történő beérkezése után adjuk át a futárszolgálatnak kiszállításra.)